DEFNE YAPRAĞININ CİLDE FAYDALARI NELERDİR?

Akdeniz iklimine özgü ortamda yetişen defne yaprağı mutfakta olduğu kadar daha birçok farklı alanda kullanılır. Tadı ve kokusuyla insanı cezbeden defne yaprağının cilde de iyi geldiği bilinir. Cilt bakımı için kimyasal ürünleri tercih etmeyenlerin başvurabileceği bitki olan defne yaprağı, cildi temizler, cilde ışıl ışıl bir görünüm kazandırır. Sivilcelerin ve lekelerin azalmasına yardımcı olur, daha temiz, pürüzsüz bir cilt meydana getirir.

Doğal bir bitki olan defte yaprağı içinde vitamin ve mineraller barındıran zengin bir bitkidir. Bol miktarda demir, manganez, kalsiyum ve magnezyum içerir. Sağlığa iyi gelen defne yaprağının faydaları arasında ciltteki siyah noktaları, sivilceleri, geçmesi zor olan akneleri azaltması sıralanabilir. Sivilce ve siyah noktaların azalmasıyla cilt sağlıklı hale gelir, gençleşir, yağlı ve yorgun görüntüsünden kurtulur.

Defne yaprağının içindeki vitaminler sayesinde, kötü çevre şartlarına maruz kalan cilt arınır, yenilenir, kırışıklıkların azalmasına da yardım eder. Aynı zamanda ciltte meydana gelen yaralara da fayda sağlar.

Yardımcınız, Lyn Skincare Cilt Bakımı Ürünleri…

Lyn Skincare cilt temizleme ve bakım ürünleri işte tam bu noktada sizin yardımcınız olur. Lyn Skincare ürünlerinin içerisinde cildi arındıran, cilde canlı bir görüntü vermeye yarayan defne yaprağı bulunur. Lyn Skincare’in tüm cilt tiplerine güvenle uygulayabileceği cilt bakım ve cilt desteği ürünleri, bileşenlerinde bulunan vitamin ve minerallerle cildi sivilcelerden, siyah noktalardan kurtarır, tekrar oluşmasını önlemeye yardım eder. Temizlenen cilt, hem yumuşar hem de parlaklık kazanarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Ayrıca kuru ciltlerde nem ihtiyacını karşılayarak daha canlı bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Defne Yağı İle Cildinizi Arındırın

Defne ağacından elde edilen defne tohumu, geçmişten bugüne kadar çeşitli hastalıklarda şifa veren bir bitki olarak kullanılır. Defne tohumu, sedef, egzama gibi cilt rahatsızlıklarına iyi gelir. Vücuttaki iltihapların kurutulmasına yardımcı olarak temiz bir cilt elde etmenin yolunu açar.

Defne tohumlarından elde edilen defne yağı, pürüzsüz bir cilt için en iyi destekleyicilerinden biri olarak bilinir. Defne yağı, sivilceleri kurutarak hem cildin temizlenmesine olanak sağlar hem de ciltteki yağlanmayı önleyerek cildin parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bileşenleri arasında defne yaprağı tozu ve suyu bulunan Lyn Arındırıcı Peeling bu konuda sizin en önemli kurtarıcı ürününüz olur.

Defne yağı, doğal bir antibiyotik özelliği taşır. Defne yaprağının içindeki vitamin ve mineraller vücutta meydana gelen zararlı bakterilerin, mikropların azalmasına katkı sağlar. Böylelikle ciltte oluşması muhtemel sivilcelerin, siyah noktaların önlenmesine destek olur. Bunun yanı sıra defne yağının faydası, ciltteki izlere, lekelere iyi gelmesidir. Defne yağını bir temizleme ürünü olarak kullanabilirsiniz. Cildinizdeki yaralara, sivilce kaynaklı oluşan izlere defne yağı uyguladığınızda azalma görebilirsiniz.

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için defne yağı kullanmanız her zaman faydanıza olur. Defne yağının içindeki vitamin ve mineraller cildin yaşlanmasını önleyerek daha genç bir görünüme sahip olmanıza yardım eder. İçinde defne yaprağı yağı bulunduran Lyn Yaşlanma Karşıtı Serum ile cildiniz doğal bir görünüme kavuşurken yaşlanma belirtileri de engellenir. Dinç, parlak bir cilt elde edebilmek için defne yağını kullanırsanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Defne yağı faydaları arasında cildi toksinlerden arındırdığını söylemek mümkün. Zararlı maddelerin dışarı atılmasına etken bir ürün olan defne yağı, cildi toksinlerden temizleyerek daha canlı ve hoş bir görünüm kazanmaya yardım eder.

Defne yağının en önemli faydalarından biri de kuru ciltleri istediği nem dengesine ulaştırabilmesidir. Kuru cilt, özellikle de kış mevsiminde çoğu insanın en büyük problemlerinden biridir. Kuru cilt, her zaman yara izlerine sebep olabilecek bir sorundur. Cildi nemlendirerek ışıl ışıl bir görünüme sahip olmak defne yağının faydaları arasında gösterilir.

Sivilce ve aknelerin, siyah noktaların arındırılmasında kullanılan defne yağı, ciltteki kırışıklıkların azalmasına, daha genç ve dinamik bir görünüm elde edilmesine olanak sağlar. Hiçbir mevsimde yaprakları dökülmediği için ulaşılması kolay olan defne yaprağı, her mevsimin vazgeçilmez ürünüdür. Cilt kuruluğu sebebiyle oluşabilecek kesik, yara izleri, defne yağı düzenli kullanıldığında iyileşebilir.

Defne yağı düzenli olarak kullanıldığında cilde faydalı bir bitkidir. Haftada iki kez kullanıldığında bile içindeki vitamin ve minerallerin onarıcı etkisinden faydalanmak mümkündür. Cilt lekelerine, çatlaklarına, yara izlerine karşı iyileştirici bir özelliği vardır. Defne yağı faydaları arasında gösterilen cildi nemlendirme gücü, özellikle kuru cilde sahip olanlar için büyük bir nimettir.

Defne Yaprağı Çayı İle Bedeninizi Zinde Tutabilirsiniz

Her mevsim bulunabilen defne yaprağı, ülkemizde de çoğu alanda sıkça kullanılır. Bunlardan biri de defne yaprağı çayıdır. Cildinizi kışa hazırlarken Lyn Cilt Çayı size yardım edebilir.

Grip ve nezle gibi rahatsızlıklarda içilen defne yaprağı çayı, barındırdığı kalsiyum, çinko ve demir sayesinde vücudu zinde tutar. Solunum yolunu rahatlatarak soğuk algınlığının daha az yorucu geçmesine olanak sağlar. Defne yaprağı çayı, vücudun direncini iyileştirip koruyarak güçlü kalmaya, gelebilecek farklı hastalıklara karşı canlı hissetmeye yardım eder.

Defne yaprağı, kendisi olduğu kadar çayıyla şifa dağıtmaya yarar bir bitkidir. Defne yaprağı çayı vücuttaki fazla suyu dışarı atarak sağlıklı bir vücuda sahip olmayı sağlar. Ödem olarak da bilinen vücudun sus tutması, şişkinlik yaratan bir durumdur. Özellikle zayıflamak isteyenler için bu durum zorlu olabilir. İşte defne yaprağı çayı vücuda rahatsızlık veren suyun dışarı atılmasına yardım eder. İçindeki magnezyum minerali sayesinde ödem söktürücü bir güce sahiptir. Vücuda zarar veren, hareketi engelleyen, güçsüzleştiren maddelerin birikmesini önler.

Güçlü bir antioksidan olan defne yaprağı sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına katkıda bulunur. Defne yaprağı çayı sindirim sisteminde bulunan organların çalışmasını destekleyerek daha enerjik bir vücuda sahip olmayı sağlar. Özellikle yemeklerden sonra içilecek defne yaprağı çayı hazımsızlığa da iyi gelir. Şişkinliği ortadan kaldırarak sindirim sisteminde meydana gelen aksaklıkları giderir. Zararlı maddelerin dışarı çıkarılmasına yardımcı olan defne yaprağı çayı formda kalmak isteyenlerin de vazgeçilmez ürünüdür.

Ferahlatıcı ve aromatik kokusuyla cezbeden defne yaprağı çayı, hastalıklara karşı vücudu korurken iştah ve uyku problemlerini de düzenler. Bedeni olması gereken sağlıklı halinde tutarak gün içinde enerjinizi korumanıza yardım eder.

Kötü Enerjiyi Defne Yaprağı İle Atabilirsiniz

Defne yaprağı tütsüsü, defne yaprağının sahip olduğu bileşenlerinin sakinleştirici etkisiyle rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Cildi temizleyen, yaralara iyi gelen, vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atan defne yaprağı, insanların ruhlarına da iyi gelir. Evin içinde yakılacak bir defne yaprağı bile kısa sürede gevşemeye yardım eder. Ortamda beliren hoş kokuyla birlikte pozitif bir atmosfer oluşmasına olanak sağlar.

Defne yaprağı tütsüsü, bedene olduğu kadar ruha da iyi gelen şifahi bir tütsüdür. Etraftaki negatif enerjiyi uzaklaştırarak kendinize fayda sağlayacak bir alan oluşturabilirsiniz. Defne yaprağı, içinde bulunan lifler sayesinde yakıldığı zaman zihni rahatlatır, kaygıdan, stresten uzaklaşmaya yarar. Rahat beden, rahat zihin beraberinde temiz bir cilt, taze bir görünüm getirir, yorgunluğun izlerini azaltır.

CİLT SERUMU NEDİR, FAYDALARI NELERDİR?
SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN EN İYİ 5 YÖNTEM
Sepetim
Kapalı İstek Listesi
Kapalı Son Görüntülenen
Kategoriler
Gönder