Kırışıklık karşıtı ürünler yaşlanmanın belirtilerinden olan ince çizgileri, lekeleri ve kırışıklıkları düzenleyerek cilt yüzeyinden azaltmak için kullanılan ve cildin genç görünmesini sağlayan ürünlerdir.

GENÇ GÖRÜNMENİN SIRRI: KIRIŞIKLIK KARŞITI ÜRÜNLER

Kırışıklık karşıtı ürünler yaşlanmanın belirtilerinden olan ince çizgileri, lekeleri ve kırışıklıkları düzenleyerek cilt yüzeyinden azaltmak için kullanılan ve cildin genç görünmesini sağlayan ürünlerdir. Böylece cildin daha genç, canlı ve dinamik bir görünüm elde etmesi sağlanır.

İlerleyen yaşlar gibi yaş almanın da getirdiği bazı doğal yollu sonuçlar vardır. Ancak cilt bakımı için doğru bir şekilde kullanılacak ürünler ile yaşlanma belirtilerini ve zamanla oluşan cilt kusurlarını önlemek ve yavaşlatmak mümkündür. Bunu elde edebilmek için cilt bakımı rutininizin ilk basamağında cilt temizliğinin olması, cildinizin günlük yaşamınızda karşılaştığı hava kirliliği gibi ya da makyaj ürünlerinin kalıntılarını cildinizden arındırarak temizler.

En Etkili Kırışıklık Karşıtı Kremler

Günlük bakım, günde iki kez sabah ve akşam olacak şekilde düzenli uygulanarak tamamlayıcı etkisinden faydalanılan bakım rutinine verilen isimdir. Kırışıklık gibi cilt kusurlarının düzelmesini ve sağaltımını sağlamak için bakım rutinlerinin düzenli ilerlemesi önemlidir.

Yaşlanma karşıtı kremlerin önemli içerikleri arasında, cilt tipinize ve özel ihtiyaçlarınıza uygun ürünleri düzenli olarak kullanmak bulunmaktadır. Ayrıca gün içinde cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlamak, uygun cilt tipi ve ihtiyaca göre güneş koruyucu kullanmak, yaşlanma ve kırışıklık karşıtı en etkili iksirimiz olan bol su tüketmeyi ihmal etmemek ve cilt tipinize uygun, doğru ürünleri seçerek kırışıklık karşıtı bakım rutininizi oluşturmak da oldukça önemlidir.

Anti-aging etkili, kırışıklık gidermeye yardımcı ve yaşlanma karşıtı bakım sağlayan ürünlere örnek olarak:

Lyn Cilt Aydınlatıcı Gündüz Kremi SPF30

SPF 30 koruma özelliği ile cildi güneş ışınlarına karşı etkili bir şekilde korurken, özel formülü sayesinde cildin nemlenmesine ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına destek olur. Tüm cilt tipleri için uygundur ve güçlü antioksidan etkisiyle cildi aydınlatarak leke oluşumunu englemeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildin onarılmasına ve cilt tonunun dengelemesine katkıda bulunur.

Lyn Yaşlanma Karşıtı Serum

%100 doğal bitkisel yağlar içeren formülü ile cildinize ışıltı kazandırmakla kalmaz aynı zamanda yaşlanma belirtilerini önlerek cildi canlandırır ve yeniler.

Lyn Arındırıcı Peeling

Lyn Arındırıcı Peeling kremsi formülündeki arındırıcı mikro tanecikler sayesinde tıkalı gözenekleri siyah noktaya sebep olan yağ ve kirden arındırır ve gözeneklerin temizlenmesini sağlar. Düzenli kullanım sonrasında siyah nokta oluşumunu azaltır. Aynı zamanda cildi ölü derilerden, tüm kalıntılardan ve kirlerden arındırarak cilde kaybettiği parlaklığı ve renk dengesini geri kazandırır. Uygulama sonrasında cildin üzerinde bıraktığı parlaklık ve yumuşak dokunuş, gün boyunca etkisini korur.

Lyn Göz Çevresi Kremi

Özel formülü sayesinde göz çevrenizi etkili bir şekilde nemlendirir ve kırışıklık oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Sebum dengesini bozmadan size mükemmel bir nemlendirme sağlar Cildi arındırır, yağı dengeler. Cildin yenilenmesini destekler.

Tercihinize ve cildinizin ihtiyacı olan içeriğe göre tercih edilebilen ve değişen çeşitli ürünleri birkaç örnek ile görebilirsiniz.

Kırışıklık Karşıtı Kremler Nedir?

Güneşe korunmasız bir şekilde fazlasıyla maruz kalmak, nemlendirilmemiş kuru cilt, yetersiz ve yanlış cilt bakımı uygulamak, düzensiz beslenme ve yetersiz uyku, sigara alkol gibi cilt bariyerine zarar verecek gıda ve içecekleri tüketmek ve yoğun bir şekilde mimik kullanımı cildinizin erken yaşta kırışmaya başlamasına sebep olarak gösterilebilir. Ayrıca kırışıklık yaşın ilerlemesi ile beraber ciltteki kolajen miktarındaki azalma ile görülen bir durumdur. Beslenmeden uykuya tüketilen bir çok besin gıda maddesi kırışıklık için bir sebep olabilir iken aynı zamanda gece uyku şekliniz de kırışıklık oluşumunda bir etkendir. Kısaca yaşam tarzı ve uygulanan rutinlerin hepsi cildinizi beslemede, onarmada önemli faktörlerdir.

Kırışıklık Karşıtı Kremler Ne İşe Yarar?

Kırışıklık karşıtı kremlerin amacı cildinizdeki yaşlanma belirtilerini azaltıp daha genç ve sağlıklı bir form elde etmenizi sağlamaktır. Ayrıca cildi nemlendirerek beslemeye, kırışıklıkların, lekelerin ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt dokusunu elde edebilmek için günlük düzenli bakım rutinlerini uygulamak gerekir. Cildin ihtiyacına uygun ve iyi gelen ürün seçimi ile düzenli kullanımda yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünleri kırışıklıkların görünür belirtilerini azaltmaya yardımcı olur.

Kırışıklık Karşıtı Kremler Nasıl Kullanılır?

Kırışıklık karşıtı kremler günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere cilde bezelye tanesi büyüklüğünde uygulanır. Kırışıklık karşıtı kremlerin içeriği uygulama miktarından daha önemlidir. İçeriği ve yapısı cildinize uyum gösterip iyi gelse bile fazla uygulanması cildinize yarar değil zarar verebilir. Bu sebeple ürün cilde çok fazla miktarda değil az ve tüm yüze eşit dağılacak şekilde uygulanmalıdır.

Seçtiğiniz kırışıklık karşıtı kremin içeriğine göre ne zaman ve ne kadar kullanmanız gerektiğine yönelik belirleyici açıklamalar ve bilgiler bulunmaktadır. Ürün kullanımından sonra bir süre bekleyerek uygulanan cilt yüzeyine yayılması ve emilmesi beklenir. Güneşe karşı cilt hassasiyetinin artmasını sağlayan kırışıklık karşıtı ürün kullanımında geceden uygulayıp sabah dışarı çıkılmadan önce güneş koruyucu kullanımı gerçekleştirilmelidir.

Cilt yüzeyinize bir ürün uygulamadan önce yüzünüzü temizlemeye özen göstermek ardından tercih ediyorsanız tonik ile temizlik adımını tamamlamak önemlidir.

Cilt, hassas ve narin yapısı olması sebebiyle her türlü bakım sırasında nazikçe davranmak, kullanılacak ürünün parmaklar ile yavaşça ve cildi sıkıştırmadan, çekiştirmeden uygulanmalıdır. Böylece uygulanan bölgelerde kırışıklık oluşumu sağlamanın önüne geçilir. Krem, parmak uçları yardımı ile dairesel hareketlerle cilde uygulanır. Alın, kaşların arası, çene, yanaklar ve mimik çizgilerin olduğu bölgelere ancak tüm cilde eşit miktarda olacak şekilde dağıtılması gerekir. Seçtiğiniz kırışıklık karşıtı kremi tüm yüze eşit dağıttıktan sonra bir miktar ürünü boyun bölgesine de uygulayarak bu bölgede oluşabilecek ya da var olan kırışıklıkların da önüne geçebilirsiniz.

Tercih ettiğiniz herhangi bir kırışıklık karşıtı kremin içeriğinde güneş kremi bulunmaması ve güneş ışınlarının cilt bariyerini bozarak güneş lekesi ve kırışıklığa neden olmasından dolayı uyguladıktan sonra ya da tercihinize göre öncesinde olacak şekilde mutlaka cildinize güneş koruyucu sürmeniz gerekir.

KUSURSUZ CİLT GÖREVİ: DOĞRU GÜNDÜZ KREMİ NASIL SEÇİLİR?
GECE VE GÜNDÜZ KREMLERİ ARASINDAKİ FARK NEDİR?
Sepetim
Kapalı İstek Listesi
Kapalı Son Görüntülenen
Kategoriler
Gönder